Era Koleji ve English Time Dil Okulları, yeni eğitim yılını “Yellow Fest” ile açtı

Yayın tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 5:49 pm - Güncelleme: 17 Eylül 2024 Salı 5:49 pm

Yeni eğitim yılı, hem eğlenerek hem de öğrenerek başladı. Binlerce öğrenci, Era Koleji ve English Time Dil Okulları’nın düzenlediği 13 – 14 Eylül’deki Yellow Fest’te Hadise ve İkilem konserlerinde eğlenirken, farklı atölyelerle de potansiyellerini keşfetti.

Öğrenciler yeni eğitim ve öğretim yılına hem öğrenerek hem de eğlenerek merhaba dedi. 2013’ten bu yana çağdaş eğitim anlayışıyla geleceğin donanımlı profesyonellerini yetiştiren Era Koleji ve 105 lokasyonda dil eğitimi sunan English Time Dil Okulları, düzenledikleri Yellow Fest kapsamında öğrencileri hem sevilen sanatçılarla buluşturdu hem de farklı etkinliklerle kendilerini geliştirmelerini sağladı. 13-14 Eylül’de Maltepe Etkinlik ve Konser Alanı’nda gerçekleştirilen festivale gelen öğrenciler, yaklaşık 35 bin kişinin katıldığı Hadise ve İkilem konserinde eğlendi. Ardından teknoloji, oyun ve boyama aktiviteleriyle yeni dünyalara kapı araladı. Ebeveynler ise ortak etkinliklerle çocuklarıyla bağlarını güçlendirme fırsatı buldu.

“YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE BÜYÜK BİR MOTİVASYONLA ADIM ATTIK”

Era Koleji ve English Time Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şimşek, festivale ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Yenilikçi yaklaşımları ve teknolojiyi eğitimle bütünleştiren bir kurum olarak, öğrencilerimizin yeni öğretim dönemine yüksek bir motivasyonla başlangıç yapmasından ve onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Düzenlediğimiz festival kapsamında bize eşlik eden İkilem grubu üyelerine ve değerli sanatçı Hadise’ye teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz konserler sayesinde eğlenirken, düzenlediğimiz atölyelerle de potansiyellerini keşfetme imkanı buldu.”

“HADİSE, EĞİTİM İÇİN ‘BİZ BURADAYIZ’ DEDİ

Festival de dahil olmak üzere bilgiyi, aydınlığı ve güveni temsil eden sarı rengini her alanda kullandıklarını belirten Era Koleji ve English Time Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı
Fatih Şimşek, etkinlik hakkındaki detayları da paylaştı. Buna göre
müziğin renginin sarı olduğu gecede Hadise, şarkılarıyla öğrencilere, öğretmenlere, velilere ve İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Hadise ile sahneye çıkan Fatih Şimşek, ünlü sanatçıdan ‘Biz Buradayız’ isimli şarkısını tüm eğitim kurumu öğrencileri ve çalışanları için söylemesini rica etti.

Öğrenciler, konserin ardından alanda hazırlanan atölyelere katıldı. Öğrenciler, yeni teknolojik cihazları ve eğitim araçlarını deneyimleyerek teknoloji dünyasına adım attı. Çeşitli interaktif ve eğitici oyunlarla farklı pratikler gerçekleştirirken, boyama aktiviteleriyle sanatsal yeteneklerine odaklandı, karaoke performanslarıyla eğlendi.

Kaynak: BÜLTEN