Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinde bölüm başı kazanacağı para dudak uçuklattı

Yayın tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 12:47 pm - Güncelleme: 17 Eylül 2024 Salı 12:47 pm

Oyuncu Çağatay Ulusoy’un, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ‘Eşref Rüya’ isimli dizide rol alacağı öğrenildi. Ulusoy, bölüm başına 3.5 milyon TL kazanacak.

NOW TV’de yayınlanan Gaddar dizisinde rol alan ve şimdilerde Netflix’te yayınlanacak olan ‘Tam Bir Centilmen’ filmiyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu.

TEKLİFLERİ REDDETTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, geçen sene Ay Yapım’la Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL’ye anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için Tims&B ile anlaştı. Yurt dışı satışı yüksek olan oyuncuların başında gelen Ulusoy, Ay Yapım’dan İşgal Günlerinde Aşk, OGMPictures’dan Halef, Bozdağ Film’den TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul için aldığı teklifleri reddetti.

KAZANACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Ulusoy, yeni sezonda “Eşref Rüya” isimli dizide rol alacak. Senaristliğini Ethem Özışık’ın yaptığı dizi için Kanal D ile görüşmeye başladı. Başarılı oyuncu diziden bölüm başı 3,5 milyon TL alacak. Ulusoy bu teklifle kendi kaşesini de katlamış oldu.

Dizide 14 yaşında bir tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in çocukken görüp aşık olduğu ve Rüya adını taktığı kızın, yıllar sonra çok güçlü bir adama dönüştükten sonra karşısına düşmanı olarak çıkma hikayesini etkileyici bir dille anlatılacak.

Çağatay Ulusoy’un dizisi reyting kurbanı oldu

Oyuncu Çağatay Ulusoy’un, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ‘Eşref Rüya’ isimli dizide rol alacağı öğrenildi. Ulusoy, bölüm başına 3.5 milyon TL kazanacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş