Galatasaray’dan ayrılan şov yapıyor! Köhn 125 saniyede tarihe geçti

Yayın tarihi: 16 Eylül 2024 Pazartesi 2:41 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2024 Pazartesi 2:41 pm

Galatasaray’dan transfer son günlerine doğru Werder Bremen’e transfer olan Derrick Köhn, sonradan oyuna dahil olduğu deplasmanda golünü attı, Alman basınında geniş yer buldu.

Çalkantılı bir transfer dönemini geride bırakan Galatasaray’da takımdan ayrılanlardan biri de geçen sezon devre arasında transfer edilen Derrick Köhn olmuştu. 25 yaşındaki Gana asıllı Alman oyuncu, Bundesliga ekibi Werder Bremen’e 5.2 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderildi.

İKİ DAKİKADA GOLÜNÜ ATTI

Köhn, Werder Bremen formasıyla ilk lig maçına Mainz karşısında çıktı. Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan yıldız oyuncu 67. dakikada oyuna girdi ve 69. dakikada 10 kişi oynayan takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Köhn’ün, Werder Bremen’e galibiyeti getiren golü Alman basınında geniş yankı uyandırdı.

BILD: 125 SANİYEDE TARİHE GEÇTİ

Alman Bild gazetesinde ” 125 saniyede tarihe geçti” başlığı atılırken haberde “Galatasaray’dan son dakikada kiralanan oyuncu, Mainz’a 2-1 kaybedilen maçın 67. dakikasında Felix Agu’nun yerine oyuna girdi. Ve sadece 125 saniye sonra, Schmid’in harika bir kontra atağının ardından galibiyet golünü atan oyuncu olarak Werder tarihine geçti. Köhn solda Felix Agu’ya yeni bir soluk getirdi, o da iyi oynadı. Son düdüğe kadar oyun dengede olsa da, her zaman cesurca ileriye çıkması dikkat çekiciydi.” ifadeleri kullanıldı

Kaynak: TELE1