İstanbul’da sağanak yağış zor anlar yaşattı!

Yayın tarihi: 15 Eylül 2024 Pazar 4:25 pm - Güncelleme: 15 Eylül 2024 Pazar 4:25 pm

İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Fatih, Beyoğlu, Bağcılar ve Küçükçekmece’de etkili olan sağanak yağış nedeniyle hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Şiddetli yağış nedeniyle D-100 Karayolu Yenibosna mevkii ve 0-3 karayolu Bağcılar mevkiinde göle dönen yollarda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un uyarılarının ardından İstanbul’da sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler zorlandı.

ARAÇLAR İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ

Sağanak yağışın etkili olduğu yerlerin başında Bağcılar ve Küçükçekmece geldi. D-100 karayolu Yenibosna mevkii ve 0-3 karayolu Bağcılar mevkinde yağış ve sis nedeniyle görüşme mesafesi düşerken araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

TURİSTLER ŞEMSİYELERİN ALTINA SIĞINDI

Beyoğlu’nda etkili ola yağışta hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar ellerindeki eşyaları yağmurdan korunmak için kullanırken tarihi yerleri gezmek için Taksim meydanında bulunan turistler ise şemsiyelerin altına sığındı.

Romanya’da sel felaketi: 4 kişi öldü, binlerce ev zarar gördü

 

Kaynak: DHA