Narin Güran cinayetinde yengenin gözaltı süresi uzatıldı!

Yayın tarihi: 15 Eylül 2024 Pazar 11:37 am - Güncelleme: 15 Eylül 2024 Pazar 11:46 am

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada, 13 Eylül’de gözaltına alınan yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresinde uzatıldı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın kayboluşundan 19 gün sonra cansız bedeni evine 1 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde bulundu.

Bu nasıl vicdan! Narin bulunmasın diye ailesi asılsız ihbar yapmış!

YENGENİN GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

Halk TV’de yer alan habere göre, Mahkeme kayıtlarına göre, ailenin 19 gün süren arama çalışmalarını yanlış yönlendirdiği tespit edildi. Narin Güran’ın son olarak 21 Ağustos’ta evinin yoluna girerken saat 15.15’te görüldüğü, bu saatten sonra eve iki kez girip çıktığı belirtilen yengesi Hediye Güran’ın gözaltı süresi pazartesi gününe kadar uzatıldı.

Hediye Güran, 21 Ağustos’ta aynı saatlerde başka bir kentten Tavşantepe’ye traktörle dönen ve WhatsApp kayıtlarını silen 41 yaşındaki amca Fuat Güran’ın eşi. Fuat Güran, “suç delillerini yok etmek” gerekçesiyle tutuklanmıştı. HTS kayıtlarına göre, Hediye Güran’ın cinayetin işlendiği düşünülen saatlerde Narin Güran’ın yaşadığı eve iki kez gidip geldiği belirlendi.

Kaynak: Halk TV