İstanbul’da yaşayanlar dikkat! İBB başvuru yapan herkese ücretsiz gönderecek

Yayın tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi 10:41 am - Güncelleme: 14 Eylül 2024 Cumartesi 3:30 pm

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar dikkat, bu haber sizi ilgilendiriyor. Çeşitli ihtiyaçlar için vatandaşlara destek sağlayan İBB, yeni desteğini açıkladı. Başvuru sayfasının açılmasıyla birlikte yoğun ilgi başladı. Peki, başvurular nasıl alınıyor? İşte detaylar…

İBB’ye bağlı İSKİ, su tüketiminde yüzde 40 tasarruf sağlayan musluk aparatı dağıtmaya başladı. Birçok vatandaş tarafından da “İSKİ ücretsiz su tasarruf aparatı nasıl alınır?” sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte, merak edilen sorular ve cevapları…

MUSLUK BAŞLARINA TAKILIYOR

İSKİ, ‘Damlaya Damlaya Gelecek Olur’, ‘Damlaya Damlaya Yaşam Olur’ ve ‘Damlaya Damlaya Umut Olur’ sloganlarıyla ‘Su Protokolü Kampanyası’ başlatmıştı. Bu kapsamda dağıtımı başlanan su aparatları musluk başlarına takılıyor.

İSKİ ÜCRETSİZ SU TASARRUF APARATI NASIL ALINIR?

Abonelerin su tasarruf aparatlarını almaları için ‘Su Protokolü Kampanyası’na katılması gerekiyor. Protokole iski.istanbul adresi ya da ‘İstanbul Senin’ uygulaması üzerinden katılım sağlanabiliyor.

Aboneler burada ‘Su Protokolüne Katıl’ ya da ‘Su Ayak İzini Hesapla’ sekmelerinden herhangi birine tıklayarak kampanyaya kolayca katılıp teşekkür sertifikası alıyor.

Aboneler isim ve soy ismin yer aldığı teşekkür sertifikası ve sayaç numarasını [email protected] adresine gönderdikten sonra aparatlar İSKİ personelince adrese teslim ediliyor.

ibb

İstanbul’da sular çekildi! İşte korkutan tablo…

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ