Max Kruse’nin Türk eşi Dilara’ya Alman polisinden ırkçı saldırı

Yayın tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 5:22 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2024 Cuma 5:25 pm

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Alman futbolcu Max Kruse sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Alman polisinin Türk eşi Dilara’ya ırkçı saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Alman futbolcu Max Kruse, Instagram hesabı üzerinden 473 bin takipçisine önemli açıklamalarda bulundu. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kruse, Berlin polisine karşı ciddi iddialarda bulundu. Türk eşi Dilara Kruse’un Berlin’de yaşadığı bir olayı anlatan Alman futbolcu eşinin yanlış park sonrası yaşadıklarının saygısız yerlere ulaştığını söyledi.

Max Kruse olayı şöyle anlattı:

“Salı günü eşim bir kez daha polis tarafından durduruldu ve bunun sonu yine eşime yönelik şiddet, ırkçı hakaretler ve görevi kötüye kullanmayla sonuçlandı, buna ne diyorsunuz? Dilara’ya ‘Biz polisiz, zaten bir şey yapamazsınız’ denildi. Maalesef bu ilk değildi. Ama ilk kez şunu söylüyorum: Bu belden aşağı gitti. Şimdi bir avukat tuttuk ve bu kişilere dava açtık. Böyle bir arabayı almaya paranızın yetebilmesi için ne yapmanız gerektiğini söylemek benim için açıkça ırkçılıktır.”

Açıklamalarına devam eden Max Kruse Dilara’nın kendisini korumak amacıyla cep telefonunu çıkarıp durumu kameraya aldığı belirtilerek şunları söyledi:

“Kendini ve yaşananları kayda almaya başladı. Daha sonra cep telefonu ​​ve çantası elinden alındı. Kredi kartının fotoğrafı çekildi. Polisin bu hareketle neyi amaçladığı hakkında hiçbir fikrim yok.”

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu kramponlarını astı

Max Kruse maç sonunda kız arkadaşına Kürtçe evlenme teklifi etti

Kaynak: HABER MERKEZİ