Narin’in tutuklu amcası Salim Güran ifade vermek üzere yeniden adliyede!

Yayın tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 4:35 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2024 Cuma 5:00 pm

Haber: Elif Çetiner

Narin Güran cinayetinde tutuklu bulunan amca Salim Güran TELE1’in ulaştığı bilgilere göre, ifadesi alınmak üzere yeniden adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bir çuvalın içinde bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. İfadeleri alındıktan sonra hakimliğe sevk edilen anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Fuat Güran ile 2 kuzen ve yengenin de aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

Aile üyelerinin çelişkili ifadeleri dikkat çekerken TELE1’in ulaştığı bilgiye göre, aracında Narin Güran’ın DNA’sı bulunan tutuklu amca Salim Güran yeniden ifadesi alınmak üzere başsavcılık talimatıyla adliyeye sevk edildi.

Salim Güran’ın eşinin ifadesi ortaya çıktı: Eşimden şüphelendim

NAHİT EREN: SALİM GÜRAN ADLİYEYE GETİRİLDİ

Davaya müşteki olarak katılmak için başvuruda bulunan Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren de konuya ilişkin açıklama yaptı. Adliyeye sevk haberini doğrulayan Eren şu ifadeleri kullandı:

“Narin’in ölü bulunmuş olması ve sonrasında alınan ifadeler çerçevesinde Salim Güran’ın yeniden ifadesinin alınması gerektiğini vurgulamıştık. Salim Güran şu an adliye getirilmiş olup, soruşturmayı yürüten savcıları tarafından bir kez daha ifadesi alınacaktır.”

Dehşet! Narin’in kopan bacağında hiçbir et parçası kalmamış

Narin Güran cinayetinde serbest bırakılan baba Arif Güran’dan ilk açıklama

 

Kaynak: HABER MERKEZİ