Funda Arar’ın hayranı adını traktörle tarlasına yazdı

Yayın tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 2:45 pm - Güncelleme: 13 Eylül 2024 Cuma 2:45 pm

Antalya’da çiftçilik yapan 29 yaşındaki Atakan Şahin, hayranı olduğu sanatçı Funda Arar’ın ismini bir günlük uğraşla tarlasına yazdı.

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan Atakan Şahin, yaklaşık 10 yıl önce gittiği konser sonrası Funda Arar’a hayranlık beslemeye başladı. Funda Arar ile birkaç kez de fotoğraf çektiren Şahin, 10 Eylül’de 100 dönümlük tarlasının 30 dönümünü traktörle sürerek, şarkıcının ismini yazdı. Atakan Şahin, “Çocukluğum Funda Arar’ın şarklarını dinlemekle geçti. Onun şarkıları ile büyüdüm. Funda Arar’a hayranlığım son nefesime kadar devam edecek. Türkiye’deki tüm konserlerine gidiyorum. Bu yaz Alanya, Antalya ve Bodrum konserlerine de gittim. Önümüzdeki günlerde konseri var, ona da gideceğim” dedi.

Tarlaya isim yazmanın kolay olmadığını, bunun için bir gün çalıştığını belirten Atakan Şahin, “Çiftçilikle uğraşıyorum. Hayranlığımı göstermek için traktörle yazı yazıp, farkındalık oluşturmak istedim. Traktörle tarla içerisinde özenle yazdık. Kolay gibi görünse de yapması zor bir iş. Tamamen kendi traktörümle ve ekipmanlarımla yazmam bir günümü aldı. Önce krokisini çıkardık ve ona göre planladık. Traktörün pulluk kısmıyla yazdım” diye konuştu.

Antalya’da tepki çeken görüntüler! Turizm adı altında denizin içinde atlara eziyet

Kaynak: DHA