Narin’i dere yatağına taşıyan aracın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Cinayette kritik “50 dakika”

Yayın tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 6:35 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2024 Salı 10:15 pm

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran‘ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Dere yatağına götüren itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın aracının 21 Ağustos’ta 15.30-16.40 saatleri arasında cesedin bulunduğu dere yatağında park etmiş halde olduğu, bölgedeki bir askeri üssün kamerası tarafından kaydedildi.

Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme ortaya çıktı. Narin’in cansız bedenini aracıyla Eğertutmaz Deresi’ne götüren Nevzat Bahtiyar’ın arabasının yeni görüntüleri askeri kameraya takıldı.

DW’den Alican Uludağ’ın haberine göre; Narin Güran’ın cesedini Eğertutmaz Deresi yatağına bırakan Nevzat B.’nin 21 Ağustos saat 15:40-16:30 sıralarındaki bu hareketlerinin bölgedeki bir askeri üssün kamerasına takıldığı belirlendi. Güran’ın cesedinin bulunmasının ardından bölgedeki kameraları inceleyen Jandarma, B.’nin aracının bu saat dilimlerinde dere yatağına park edilmiş şekilde gördü. Narin Güran ise, 21 Ağustos’ta en son kameraya 15.15’te takıldı.

Ancak üssün kamerasına Narin’in kaybolduğu gün değil, cesedinin bulunduğu 8 Eylül’de bakıldı ve itirafçı öyle bulundu. Şimdi ise o aradaki kritik 50 dakika üzerinde duruluyor.

Narin’in yıllar önce ölen engelli ablasının otopsisi için soruşturma başlatıldı

.

 

Kaynak: DW