Şahan Gökbakar Marmaris’teki eviyle ilgili sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 2:38 pm - Güncelleme: 10 Eylül 2024 Salı 2:48 pm

Haber: tele1.com.tr

Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Delikyol Koyu’nda bulunan kaçak olduğu tespit edilerek yıkım kararı alınan villasına ilişkin sessizliğini bozdu.

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın, Marmaris Delikyol Koyu’nda bulunan villasının kaçak olduğu iddia edilmiş, evin yapı kayıt belgesi iptal edilerek, yıkım kararı alınmıştı. Gökbakar’ın villasının birinci derecede Sit Alanı’nda olduğu bildirilmişti. Bir süredir gündemde olan bu haberle ilgili gazeteci Fatih Altaylı da Şahan Gökbakar’ı “Şahan, haksız. Bu Türk Milleti’nin en muhalifi bile emlak söz konusu olduğu zaman birden bire gözünü rant bürüyor. Cennet gibi bir yerde küçük bir evi var. Zaten orada büyük ev olmaz, olmamalı da. Sen aileni büyüttükçe biz de senin arazini büyütmeni izlemek zorunda değiliz” diyerek eleştirdi.

GÖKBAKAR’DAN İDDİALARA YANIT

Eleştirilerin ardından Şahan Gökbakar sessizliğini bozdu. Gökbakar, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Gökbakar, hakkındaki iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

“Birkaç gündür hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir şeyler söyleme ihtiyacı hissettim. Fatih Altaylı’nın hakkımda ileri geri konuştuğunu görünce dayanamadım. Kendisi benden daha ciddi bir gazetecilik yapabilirdi, beni arayıp sorabilirdi ama yapmadı. Yine de bu vesileyle her şeyi açıklamak istiyorum

Bu haberlerde kullanılan fotoğraf ve inşaat bana ait değil. Arkada görülen ev, komşumuzun evi. Benim evim, yan parseldeki tek katlı 80 metrekarelik bir köy evi. İddia edildiği gibi iki katlı bir evim yok. 2020 yılında hali hazırda olan ev ve iskeleyi satın aldım, herhangi bir ek inşaat yapmadım”

NE OLMUŞTU?

Şahan Gökbakar, Marmaris’e 67 kilometre uzaklıkta olan mahallede 10 milyon liraya satın aldığı dubleks villanın önündeki sahile izinsiz olarak iskele yaptırıp, ‘Özel Mülktür Girilmez’ tabelasını astı; sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı. Gökbakar’ın tabelayı astığı anlar, koydaki teknelerden görüntülenip sosyal medyada paylaşıldı, basında da haber olarak yer aldı. Paylaşım ve haberlerin ardından Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, alan ile ilgili inceleme başlattı.

Satın aldığı araziye kaçak iskele yaptığı iddiaları ve “Özel mülktür girilmez” yazılarını astığı için haberlere konu olan komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar hakkında yapılan haberlere sosyal medya üzerinden tepki göstermişti.

Kendisinden önceki ev sahibinin yapı kayıt belgeleri aldığını söyleyen Gökbakar, iskele ve plaja astığı ‘Özel mülktür girilmez’ tabelasını sökmüştü.

Yıkım talimatı verildi! Marmaris Belediyesi’nden Şahan Gökbakar villası açıklaması

Kaynak: HABER MERKEZİ