İstanbul’da Çinli iş insanı evinde ölü bulundu

Yayın tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 10:50 am - Güncelleme: 10 Eylül 2024 Salı 10:50 am

İstanbul’daki 58 yaşındaki Çin asıllı iş insanı Yuan Bai evinde ölü bulundu. Dört yıl önce Türk vatandaşlığı alarak adını Yunus Deniz olarak değiştiren iş insanının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İstanbul’da yaşayan 58 yaşındaki Çin asıllı iş insanından ailesi uzun süre haber alamadı. 4 yıl önce Yunus Deniz adını alarak Türk vatandaşı olan iş insanı, en son Bostancı’da kayınpederi ve kayınvalidesinin oturduğu dairedeydi. Yakınları buraya da geldiklerinde kapıyı açan kimse olmadı. Bunun üzerine polis ekiplerine haber verildi. Tedbir amaçlı olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, daireden kimyasal olduğunu düşündükleri bir koku ile aldılar. İtfaiye ekipleri özel kıyafet giyerek daireye girdi. Ekipler, Yunus Deniz’i yerde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Deniz’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri daireye girerek uzun süre çalışma yaptı. Yapılan incelemelerinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Yunus Deniz’in cenazesi Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Home and Away’in oyuncusu evinde ölü bulundu

Kaynak: DHA