Narin’in amcasının ifadesi ortaya çıktı! Jandarmadan kritik sorular…

Yayın tarihi: 10 Eylül 2024 Salı 12:52 am - Güncelleme: 10 Eylül 2024 Salı 1:05 am

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran‘ın tutuklu amcası Salim Güran’ın 11 sayfalık ifadesi ortaya çıktı. Salim Güran’a “Babası olma olasılığınız var mı, siz mi öldürdünüz?” gibi sorular soruldu. İşte Güran’ın ifadesinden ayrıntılar…

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe ilçesinde Kur’an kursuna gittikten sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın 19 gün sonra dere yatağında cansız bedenine ulaşıldı. Ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın jandarmanın sorgusu sırasında kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlar dikkat çekti.

Ekol TV’den Burak Emek’in haberine göre, Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın 11 sayfalık ifadesinin ilk bölümüne ulaşıldı. Güran, “Ataerkil aile yapısına mı sahipsiniz?” sorusu üzerine , “Kardeşler arasında benim sözüm geçer” yanıtını verdi.

Jandarmanın “Yaralanmasına ya da ölmesine neden olan bir hareketiniz oldu mu?” sorusuna, “Öyle bir şey olmadı, Narin ile bir ilgim yok” şeklinde cevap verdi.

Jandarmanın “Yaralanmasına ya da ölmesine neden olan bir hareketiniz oldu mu?” sorusuna, “Öyle bir şey olmadı, Narin ile bir ilgim yok” şeklinde cevap verdi.

Diğer soru ve cevaplar ise şu şekilde:

Soruldu: Narin Güran’ın babası olma olasılığınız var mı?

Cevaben: Yoktur. Yok öyle bir şey.

Soruldu: Narin Güran’a kim neden zarar verdi?

Cevaben: Ne bileyim ben kim zarar vermiş.

Soruldu: Narin Güran’ı siz mi öldürdünüz?

Cevaben: Yok öyle bir şey ben öldürmedim.

Soruldu: Ön şoför koltuğunda tespit edilen Narin’in DNA’sı ile ilgili açıklama yapar mısınız?

Cevaben: Ben bu çocuğu arabaya koymamışım.

Soruldu: Amcalarının tamamının arabası varken, Narin neden sizin arabanıza biniyor?

Cevaben: —

Soruldu: Sizin kullandığınız araçta neden diğer yeğenlerinizin DNA’sı çıkmıyor da sadece Narin’in DNA’sı çıkıyor? Bunu açıklar mısınız?

Cevaben: Ben bunu açıklayamam.

Soruldu: Arif Güran’a öyle bir acı yaşatacağım ki ömür boyu unutmayacaksın dediniz mi?

Cevaben: Öyle bir şey yok.

Soruldu: Narin Güran görmüş olduğu bir olay neticesinde mi ortadan kaldırıldı ?

Cevaben: Benim hiçbir fikrim yoktur.

Narin Güran haberlerine getirilen yayın yasağı kaldırıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran'ın 11 sayfalık ifadesi ortaya çıktı. Salim Güran'a "Babası olma olasılığınız var mı, siz mi öldürdünüz?" gibi sorular soruldu. İşte Güran'ın ifadesinden ayrıntılar...

Kaynak: Ekol TV