Narin cinayetinde yoğun telefon trafiğinin şifreleri çözülüyor! İtirafçı ile amca ne konuştu?

Yayın tarihi: 9 Eylül 2024 Pazartesi 3:49 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2024 Pazartesi 3:49 pm

Haber: tele1.com.tr

Diyarbakır’da 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde yoğun telefon trafiğinin şifreleri çözülüyor. Tutuklanan amcanın itirafçıyla Narin’in kaybolduğu gün telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Türkiye, 19 gündür kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni evine 1 kilometre yakınlıktaki Eğertutmaz Deresi’nde bulunan Narin’in katledilmesiyle yasa büründü.  Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından Narin’in annesi, babası ve iki kardeşiyle birlikte 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri ifadesinde, Narin’i öldürmek suçlamasıyla tutuklanan ve Tavşantepe Köyü muhtarı olan amca Salim Güran ile ile Narin’in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos’ta telefonda konuştuğunu söyledi. Şüpheli ifadesinde telefon görüşmesinin içeriğine de değindi. İfadesinde amca S.G. ile telefonda evinin içme suyunda meydana gelen kesinti için konuştuğunu ileri sürdü.

Şüpheli ifadesinin devamında amca Salim Güran’ın kendisine cesedi battaniye içinde verip ‘bunu kaybet sana 200 bin lira vereceğim’ dediğini ileri sürdü.

Muhtar 200 bin lira teklif etti! Narin soruşturmasında çelişkili ifadeler. İtirafçı kimi koruyor?

ŞÜPHELİYLE TELEFON GÖRÜŞMESİ AMCAYA DA SORULMUŞ

Narin’i öldürmekten tutuklanan amca Salim Güran gözaltına alındığı sırada telefon konuşmalarıyla ilgili sorular soruldu. Amca Salim Güran’a şüpheli ile olan telefon görüşmesi de bu sorular arasındaydı. Amca Salim Güran da Narini dereye gömen şüphelinin ifadede söylediği gibi, ‘İçme suyu ile ilgili konuştuk’ dedi.

Kaynak: TELE1