Kaldırımda yürürken trafik canavarının öldürdüğü milli basketbolcu İlkan Karaman’ın son paylaşımı yürek burktu

Yayın tarihi: 9 Eylül 2024 Pazartesi 2:44 pm - Güncelleme: 9 Eylül 2024 Pazartesi 2:52 pm

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça’da kaldırımda olduğu sırada bir trafik canavarının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yarın cenazesi Tekirdağ’da defnedilecek olan Karaman’ın son paylaşımı yürekleri burktu.

Fenerbahçe’nin eski basketbolcusu İlkan Karaman kaldırımda yürürken, alkollü olduğu belirtilen bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Doğa ve dalış sporlarını çok sevip Datça’ya yerleşme kararı alan milli basketbolcu, ikamet ettiği İzmir’den bu ilçeye eşyalarını taşıdığı ilk gece trafik canavarına kurban oldu.

İlkan Karaman’ın cenaze namazı yarın Tekirdağ Kapaklı Karaağaç Camisi’nde öğle namazı sonrası kılınacak. Karaman’a çarptıktan sonra olay yerinden kaçan alkollü sürücü Emre Ali Ö., ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

SON PAYLAŞIMI YÜREK DAĞLADI

Öte yandan Doğayı ve hayvanları çok seven eski milli basketbolcunun ölmeden önce Instagram hesabından paylaştığı son video da yürekleri dağladı. Kano yaparken çektiği videoda, “Büyüleyici bir rüyanın içinde miyim? Bir yanımda ay diğer yanımda inanılmaz bir gün batımı… Rica etsem beni bu rüyadan uyandırır mısınız? Çünkü bu gerçek olamaz” sözleri sevenlerini derinden etkiledi. İlkan Karaman için tüm eski kulüpleri ve basketbolcular paylaşım yaptı.

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti

Kaynak: HABER MERKEZİ