O kareler gündem olmuştu! Hadise ve Kerem Bürsin boş tribünlere poz vermiş

Yayın tarihi: 9 Eylül 2024 Pazartesi 9:52 am - Güncelleme: 9 Eylül 2024 Pazartesi 9:52 am

Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde verdiği poz gündemdeki yerini korumaya devam ederken, gizlice çekilen bir video servis edilen fotoğrafların bir prodüksiyon olduğunu ortaya çıkardı.

Hadise ve Kerem Bürsin, Lexus’un konuğu olarak 81. Venedik Uluslararası Film Festivali’ne katıldı, kırmızı halıdaki pozları gündem oldu. Ancak ikilinin katıldıkları Venedik Film Festivali’nden servis ettikleri fotoğrafların prodüksiyon olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Sabah yazarı Ömer Karahan, bugünkü ‘İşte acı gerçek: Boş tribünlere festival pozu’ başlıklı yazısında, “Hadise ve Kerem Bürsin’in katıldıkları Venedik Film Festivali’nden servis ettikleri fotoğrafların prodüksiyon olduğu ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Karahan’ın yazısından ilgili kısım şu şekilde:

“Türk medyasında ise Hadise ve Kerem Bürsin’in festival konukları arasında yer aldıkları haberleri çıktı. Ancak ikilinin kırmızı halıda yürüdükleri sırada çekilen bir video gerçekleri göz önüne serdi.

Çekilen gizli videoda Hadise ve Kerem Bürsin kırmızı halıda yürüdüğü sırada etrafta hiç kimse yok. Festivali takip eden gazeteci ve televizyoncuların tribünleri bomboş. Üstelik ikili hiç kimsenin olmadığı sırada kırmızı halıda yürüyor.

Hadise ve Bürsin kendileri tarafından kiralanan bir fotoğrafçı ve kameramana poz veriyor. Yani ‘Hadise ve Kerem Bürsin’e yoğun ilgi’ diye servis edilen haberler birer abartıdan ibaret!”

hadise

İtalya’da Türk oyuncular Venedik Film Festivali’nde boy gösterecek

 

 

 

Kaynak: Sabah