AKP’li Taha Hüseyin Karagöz, TOGG’u yerden yere vurdu: Yazık değil mi bu insanlara?

Yayın tarihi: 8 Eylül 2024 Pazar 11:12 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2024 Pazar 11:12 pm

Haber: Haber Merkezi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yerli ve milli” diyerek övündüğü TOGG otomobil, arabalara tutkunluğu ile bilinen AKP’li Gazeteci Hüseyin Karagöz’ün radarına takıldı. Karagöz TOGG‘un verdiği arızaları bir bir sıraladı ve “Yazık değil mi bu insanlara?” diyerek isyan etti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öve öve bitiremediği yerli ve milli otomobil TOGG’un verdiği arızaları, AKP’ye yakınlığı ile bilinen Gazeteci Hüseyin Karagöz anlattı. Aracın özellikle şarj konusunda sık sık hata verdiğini anlatan Karagöz, “Yazık değil mi bu insanlara üzülüyorum” diyerek tepki gösterdi.

“EV YANARKEN SEN DUVARA DEKOR YAPIYORSUN”

Kendisi de TOGG kullanıcısı olan ve aracın verdiği hatalar nedeniyle mağduriyet yaşadığını anlatan Karagöz, “Aradan  yıl geçmesine rağmen TOGG, hala adapti hız sabitleyecisine sahip değil. Şerit takibi vs hala getiremedi. Ama Ziraat Bankası uygulaması getirmişler. Siz rahat mısınız? Sizin arabanız hala yüksek enerji hatası verip şarj almıyor. Trendyol uygulaması getirmişler, yapay zeka radyosu getirmişler. Burada ev yanıyor sen duvar dekoru yapıyorsun” dedi.

“TOGG SÜREKLİ ŞARJ HATASI VERİYOR”

TOGG kullandığı dönem yaşadığı mağduriyeti de anlatan Karagöz, “Birgün babam ile birlikte Bolu’da restoranda yemek yedik ve arabayı şarja bıraktık. Araba şarj oluyor zannediyoruz. Araba hata vermiş şarj almamış araba. Arabayı bir daha resetlemek gerekiyor. DTC reseti yapmak gerekiyor. Bilgisayar mühendisi mi bu insanlar? Yok efendim sigortası yokmuş, Tofaş mı bu araba? Geçen gün Alaçatı’da bir sponsorlukta gördüm. Siz bu arabayı Alaçatı’ya mı satıyorsunuz? Erzurum’a, Sivas’a satıyorsunuz. Orada Ahmet Amca, Mehmet Amca alıyor bu arabayı. Neden? Yerli ve Milli olduğu için.” ifadelerini kullandı.

“TOGG KULLANANLAR DAHA FAZA ŞARJ ÜCRETİ ÖDÜYOR”

TOGG arabanın şarj maliyetine de dikkat çeken Karagöz, “Tesla model araba kullanan bir sürücü arabasını gidip 576 TL’ye arabasını full şarj edebilirken, TOGG kullanan bir insan bu şarja 768 TL ödüyor neden? Sende trugoda TOGG sahiplerine daha uyguna sat elektriği bu insanlar yerli ve milli diye alıyor bu arabayı. Bu insanlar TOGG aldığı için neden bunun cezasını çekmek zorunda? Yazık değil mi bu insanlara?” şeklinde konuştu.

TOGG’un da tedarikçileri arasında yer alan çelik devi şirket iflasın eşiğinde

Kaynak: HABER MERKEZİ