Nicole Kidman ödül töreni öncesi annesinin ölüm haberiyle yıkıldı

Yayın tarihi: 8 Eylül 2024 Pazar 2:51 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2024 Pazar 2:51 pm

Venedik Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Nicole Kidman, annesinin ölüm haberi nedeniyle törene katılmadı.

Avustralyalı 57 yaşındaki aktris Nicole Kidman, ‘Babygirl’ filmindeki performansıyla ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Ancak, annesi Janelle’in ölüm haberini almasının ardından Venedik Film Festivali ödül törenine katılmadı.

ÖDÜLÜ YÖNETMEN ALDI

Kidman adına ödülü, filmin yönetmeni Halina Reijn aldı ve ünlü yıldızın hazırladığı açıklamayı sahnede okudu. Açıklamada, Nicole Kidman, annesinin trajik ölüm haberiyle ilgili olarak büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. Kidman, ailesiyle birlikte olmak için hemen eve dönmek zorunda olduğunu ifade etti.

Ödül konuşmasında, Kidman ödülü annesine adadığını, sanatla hayat arasındaki çatışmanın kendisini derinden etkilediğini ve kalbinin kırıldığını söyledi. Kidman’ın 84 yaşındaki annesinin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

Son yıllarda, Nicole Kidman annesinin sağlığı hakkında fazla bilgi vermemişti.

Ünlü oyuncu, 2022’de Covid’den korunmak amacıyla annesini mesai saatleri dışında bir sergiye götürdüğünden bahsetmişti. Kidman, daha önce verdiği röportajlarda, annesinin kendisini ve kardeşlerini desteklemek için kendi hayallerini ertelediğini ve oyunculuk kariyeri boyunca verdiği destek için annesine teşekkür ettiğini belirtmişti.

Bağcılar’da Suriyeli işçilere saldırı! Başından vurularak öldürüldü

Kaynak: TELE1