Sinem Dedetaş’tan ‘kariyerizm’ eleştirisine: 5 sene sonra göreceğiz hedefi olanlarla olmayanları

Yayın tarihi: 3 Eylül 2024 Salı 12:26 am - Güncelleme: 3 Eylül 2024 Salı 12:28 am

Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hazır olduğunu söylemesinin ardından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Polat’ın yaptığı ‘Siyasi kariyerizm zehirdir’ paylaşımına yanıt verdi. Dedetaş, “5 sene sonra zaten tekrar göreceğiz hedefleri olanlarla olmayanları” dedi.

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı CHP’li Sinem Dedetaş Ekrem İmamoğlu’ndan sonra İBB Başkanlığı görevine hazır olduğunu belirtmişti. Dedetaş’ın açıklamasından sonra İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, “Siyasi kariyerizm zehirdir” paylaşımında bulunmuştu. Dedetaş bu paylaşımın kendisine yönelik olduğunu düşünmediğini söyledi.

Sinem Dedetaş’tan İBB adaylığına yeşil ışık: Siyasette 24 saat uzun bir süre

“5 SENE SONRA TEKRAR GÖRECEĞİZ”

Sinem Dedetaş şunları söyledi:

“İşimiz gücümüz Üsküdar. Tamamen ayaküstü verilmiş açıklamayla ilgili bir konuydu bu. Zaten epey gündem oldu. Türk halkı olarak böyle konuları seviyoruz ama biz işimize bakmak zorundayız. Kariyerist bir insan olmadım. Zaten kariyerim ortada. Siyaseti de kendi koltuğu için yapan insanlardan değilim. 5 sene sonra da Allah izin verirse zaten tekrar göreceğiz hedefleri olanlarla olmayanları.

‘BİR DERDİ OLSA BENİMLE KONUŞUR’

Tweeti de hiç üstüme almadım. Genelde böyle şeyler söylüyorlar ama benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yakın çalışma arkadaşlarımızdan biri, bir derdi olsa benimle konuşur. Üsküdar bizden hizmet bekliyor. O yüzden canla başla, el birliğiyle çalışalım. 5 yıl sonra zaten göreceğiz. Başarılı olanlar seçilir, başarılı olamayanlar elenir. Kişisel olarak beklentim, seçildiğim yerde en iyi hizmeti verebilmek. Burada Meclis olarak da sizlerle birlikte Üsküdar için en iyi hizmeti üretebilmek arzumuz. Geri kalanını zaman gösterir zaten hepimizin adına…”

Kaynak: AA