Ferdi Tayfur’un kızından babasına sert yanıt: Utanıyorum kendine gel

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 9:32 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 10:13 am

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur arasındaki “Soyadımı kullanma” polemiği sertleşti. Tuğçe Tayfur babasına, “Tuğçe Tayfur Store bir marka. Tanımadığımız birinin soyadını gasbetmiyorum. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun?” Sözlerini sarf etti.

Tuğçe Tayfur, babası Ferdi Tayfur’un “Soyadımı kullanma” sözlerine sosyal medya hesabında yaptığı videolu paylaşımla yanıt verdi.

Tuğçe Tayfur şunları söyledi:

“Haksızlığa geldiğimde susamıyorum. Gerçekten deniyorum susmayı. Dosya içeriğini benden gizlediler. İsim hakkı falan için. Çok merak ettim. ‘Üzülmeyeceğim’ dedim. Dosyanın içeriğini gördüğümde utandım, biliyor musunuz? Yüzüm kızardı. Utandım. Tuğçe Tayfur Store bir marka. Tanımadığımız birinin soyadını gasbetmiyorum. Bu, öz babamın soyadı. Ve sen bunun için benden 50 milyon mu istiyorsun? 50 milyon olmazsa da yüzde 58 hisse mi istiyorsun?

Utandım, yemin ediyorum utandım. Şoka girdim. Tuğçe Tayfur benim, sen değilsin ki. Ben, Feydi Tayfur Store açmadım. Kendi adıma açtım ve istediğin gibi oldu. ‘Sahneyi bırak, zaten çizim yapıyorsun, güzel yapıyorsun’ dedin. Kocam da arkamda durdu. Şoktayım. Ne yapıyorsun? Kendine gel. Halkın sanatçısı değil misin ya?

İstediğin talep geri çevrildi. Çünkü, saçma, çok saçma bir şey. Zaten Tuğçe Tayfur bir marka. Böyleydi zaten. Sanatçılığın ile soyadımın ne alakası var? Fanları kışkırtmak ne? Utanıyorum, vallahi utanıyorum.”

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur arasındaki kavga büyüdü.

Ferdi Tayfur ve kızı birbirine girdi! Suç duyurusu tehdidi

Kaynak: TELE1