Kağıthane’de değnekçiler sivil polislere saldırdı!

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 1:19 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2024 Cuma 1:54 pm

İstanbul Kağıthane’de değnekçiler, korsan otoparkçılara yönelik uygulama yapan sivil trafik polislerine saldırdı. Memurlara tekmeyle saldıran 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi’nde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ekip biriminde görevli 2 polis memuru korsan otoparkçılarla ilgili uygulama yaptığı sırada 1 kişinin değnekçilik yaptığını tespit etti. Bir süre şüpheliyi izleyen polis memurları, sonrasında şüpheliye korsan otoparkçılıktan işlem yapmak istedi. Daha önceden poliste 12 suç kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli 25 yaşındaki E.İ. polis memurlarına direnerek kaçmak istedi. E. İ.’nin akraba ve arkadaşlarının da dahil olmasıyla polis memurları kalabalık grubun arasında kaldı. Bu sırada şüpheliler polislere tekmeyle saldırdı. Polislerin yardım istemesi üzerine olay yerine gelen takviye polis kuvvetleri şüpheliler E.İ., 30 yaşındaki İ. İ. ve 41 yaşındaki E.K.’yi gözaltına aldı. Polislerin grubun arasında kalıp saldırıya uğradığı anlar ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerin gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliğine getirildi. Şüphelilerden E. İ.’nin daha önceden poliste 12, İ.İ.’nin ise 7 suç kaydı olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kağıthane’de değnekçiler sivil polislere saldırdı!

Boşanma aşamasındaki eşine ve yakınına bıçakla saldırdı! 2 ölü, 1 yaralı

Kaynak: DHA