3 çocuğunu katleden baba karısını da öldüreceğini söylemiş!

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 8:11 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2024 Cuma 8:11 am

İzmir’de 14, 4 ve 2 yaşındaki çocuklarını katledip 11 yaşındaki çocuğunu da ağır yaralayan Vesim Şimşek’in olaydan önce komşularına karısını da öldüreceğini söylediği öğrenildi.

İzmir’in Bornova ilçesinde babaları Vesim Şimşek tarafından öldürülen Ceylin, Cemre ve Nira Şimşek’in dedesş Necati Akkaplan konuştu.

ŞİDDET NEDENİYLE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

Kızı Naciye Şimşek’in şiddet gördüğünü ve bu nedenle eşine boşanma davası açtığını söyleyen Akkaplan, tek tesellilerinin olaydan yaralı kurtulan torunu Hiranur Şimşek olduğunu dile getirdi. Kızının damadına karşı önce 1 ay, ardından 27 Temmuz’da 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığını ifade eden Akkaplan, “Çocuklar bizimle yaşıyordu. Vesim, özlediğini söyledi. ‘Benim görmeye hakkım yok mu?’ dedi. Ara ara babalarının yanına gitmelerine izin veriyorduk. Son olarak çocuklar 2 hafta önce babaların yanına gitti. Bunun yanında çocukların okulunu Manisa’ya naklettirdik. Bu nedenle çocukları Manisa’ya göndermesini istedik. Olaydan bir gün önce Vesim ile görüşmemizde ‘Tamam, bugün göndereceğim’ dedi. Çocuklara valizlerini hazırlatmışlar. Sabah olayı öğrendik. Aklımın ucundan geçmezdi. Böyle bir şey yapacağını düşünseydim, çocukları aldırırdım” dedi.

“NACİYE GELİRSE ÖLDÜRECEĞİM”

Damadının daha önce de defalarca kızı Naciye’yi ve torunlarını darbettiğini öne süren Akkaplan, “Olayın olduğu gün, yakınlarımız komşuları ile konuşmuş. Vesim, olaydan önce komşularına ‘Naciye gelirse onu öldüreceğim’ demiş. Belki de kızımın İzmir’e dönmesi için çocukları geri göndermedi. Onu da öldürmek niyetindeydi” diye konuştu.

Vesim Şimşek’in ölümüyle ilgili de konuşan Akkaplan, “Allah taksiratını affetsin. Öbür tarafta çocuklara hesabını versin” dedi.

İzmir’de vahşet! Bir baba 3 çocuğunu katletti

Kaynak: DHA