Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu smaçörü evinde ölü bulundu

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 6:22 pm - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 Perşembe 6:27 pm

Sultanlar Ligi‘nde Nilüfer Belediyespor forması giyen Porto Rikolu voleybolcu Pilar Marie Victoria Lopez evinde ölü bulundu.

Sultanlar Ligi takımlarından Nilüfer Belediyespor’da forma giyen 29 yaşındaki Porto Rikolu voleybolcu habersiz bir şekilde takımın idmanına çıkmadı. Kulüp yetkilileri de sporcuya bir türlü ulaşamadı.

Bunun üzerine sporcunun Bursa’da yaşadığı eve gidildi. Yetkililer burada Pilar Marie Victoria Lopez’in cansız bedeniyle karşılaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 28 yaşındaki sporcunun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinden sonra ortaya çıkacak. Norm Haber’de yer alan habere göre; Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or olayla ilgili yaptığı açıklamada, oyuncularının kaybından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ayrıntıların savcılık incelemesinin ardından ortaya çıkacağını ve daha sonra kulüp olarak bir açıklama yapacaklarını söyledi.

SON PAYLAŞIMI İDMANDAN

Öte yandan genç sporcunun Instagram hesabından yaptığı son paylaşımın üzerinden henüz 24 saat bile geçmediği görüldü. Lopez’in takım arkadaşı Ege Melisa Bükmen ile çekilen fotoğrafına ‘Meli ve Voleybol’ notunu düşmüştü.

GEÇEN SEZON TRANSFER OLMUŞTU

1995 doğumlu Pilar Marie Victoria Lopez, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Beziers Volley takımından Nilüfer Belediyespor’a transfer olmuştu. Lopez, Porto Riko Milli Takımı’nda da forma giyiyordu.

Nilüfer Belediyespor,

Kaynak: Norm Haber