3 çocuğunu katleden baba öldü

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 12:39 pm - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 Perşembe 12:39 pm

İzmir’de 14, 4 ve 2 yaşındaki çocuklarını katledip 11 yaşındaki çocuğunu da ağır yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan baba hayatını kaybetti.

İzmir’in Bornova ilçesinde, Vesim Şimşek isimli kişi, çocukları 12 yaşındaki Hiranur, 4 yaşındaki Cemre, 2 yaşındaki Ceylin ve 14 yaşındaki Nira’yı getirdiği zeytinlikte katliam yaptı. Şimşek, yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

İzmir’de vahşet! Bir baba 3 çocuğunu katletti

Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı. Cemre, Ceylin ve Nira hayatını kaybederken Hiranur ve katil baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çocukların cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından defnedilmek üzere anne Naciye Şimşek’in yaşadığı Manisa’nın Salihli ilçesine götürüldü ve burada defnedildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Vesim Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Ağır yaralı olarak tedavisi süren çocuklardan Hiranur Şimşek’in ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Babaları tarafından öldürülen 3 çocuğun son fotoğrafının acıklı hikayesi…

 

Kaynak: İHA