Kara Kartal nasıl tur atlar? Beşiktaş-Lugano maçı saat kaçta hangi kanalda

Yayın tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 9:33 am - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 Perşembe 10:29 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre’nin güçlü ekiplerinden Lugano ile tur için mücadele edecek. Peki Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Ligi’nde lig aşamasına kalabilmek için Lugano ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 3-3’lük ilk maçın ardından her türlü galibiyet senaryosunda tur atlayan taraf olacak. Peki, Beşiktaş-Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ-LUGANO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında 29 Ağustos 2024 Perşembe günü İsviçre ekibi Lugano’yu konuk edecek. Tüpraş Stadı’ndaki mücadele saat 21.00’de başlayacak. Mücadele Exxen’den canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

İsviçre’de oynanan ve 3-3 sona eren mücadelenin rövanşında rakibine üstünlük sağlayacak taraf UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasına geçecek. Elenen takım ise Avrupa macerasını UEFA Konferans Ligi’nde sürdürecek.

BERABERLİKTE PENALTILARA KADAR GİDEBİLİR

Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyette adını gruplara yazdıracak. Beraberlikte ise uzatma veya penaltı atışları galibi belirleyecek. Beşiktaş’ın olası mağlubiyetinde ise Lugano gruplara kalacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ