Babaları tarafından öldürülen 3 çocuğun son fotoğrafının acıklı hikayesi…

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 8:37 am - Güncelleme: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 8:37 am

İzmir’de 3 çocuğunu öldüren birini de ağır yaralayan babanın olaydan iki gün önce çocuklarını memnun etmek için köfte ekmek alıp hatıra fotoğrafı çektiği öğrenildi.

İzmir’in Bornova ilçesinde, Vesim Şimşek isimli kişi, çocukları 12 yaşındaki Hiranur, 4 yaşındaki Cemre, 2 yaşındaki Ceylin ve 14 yaşındaki Nira’yı getirdiği zeytinlikte katliam yaptı. Şimşek, yanında bulunan tabancayla 4 çocuğuna art arda ateş etti. Çocuklar vücutlarının farklı yerlerine aldıkları kurşunlarla yere yığıldı.

Ardından bir yakınını arayarak çocuklarını vurduğunu, kendisinin de intihar edeceğini söyleyerek bulundukları yeri bildiren Şimşek, aynı silahla intihara kalkıştı. Cemre, Ceylin ve Nira hayatını kaybederken Hiranur ve katil baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU EŞİNE ‘BÜYÜK BİR OLAY DUYACAKSIN’ DEMİŞ

Katil Vesim Şimşek’in şiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Ölenlerin yakınlarından Mustafa Karataş, “Eşi 2,5 ay önce boşanma davası açtı. Bunalımdaydı. Eşiyle son konuşmasında, ‘Sen büyük bir olayı duyacaksın.’ demiş. Çok üzgünüz” dedi.

Vesim Şimşek’in bir kimya fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Bundan bir süre önce iş yerinde geçirdiği kazada sol gözünde görme kaybı yaşadığı öğrenilen Şimşek’in ücretli izinde olduğu ayrıca, iş yerinde tedavisine destek verildiği de belirtildi. Vesim Şimşek’in asıl mesleğinin ise inşaat ustalığı olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFIN HİKAYESİ

Öte yandan, öldürülen kızların yan yana bir arada yemek yerken çektirdikleri o fotoğrafının da hikayesi ortaya çıktı.

Çocukların köfte ekmeği çok sevdiği, olaydan iki gün önce de babalarının çocuklarına memnun etmek için bu yemeği alıp, eve getirdiği, ardından hatıra fotoğrafı çektirdikleri belirtildi.

İzmir’de vahşet! Bir baba 3 çocuğunu katletti

 

Kaynak: TELE1