İmamoğlu’ndan ‘Tüzük’ konuşması: Bu hazırlık iktidar hazırlığı

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 3:09 pm - Güncelleme: 27 Ağustos 2024 Salı 3:09 pm

İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu hazırlık bir iktidar hazırlığı. Halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız yoktur” dedi.

CHP’nin tüzük kurultayına sayılı günler kala CHP İstanbul İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “CHP olarak en güzel tüzük kurultayını bu haftadan başlayarak partimizin kuruluş yıl dönümüne kadar gidecek süreci en iyi şekilde hazırlayacağımızı düşünüyorum. Bu konuda sayın genel başkanımız Özgür Özel’e inanıyorum. Bu hazırlık bir iktidar hazırlığı. Halktan uzak gündemlere ayıracak tek bir dakikamız yoktur” dedi.

Partililere iş birliği mesajı veren İmamoğlu, şunları söyledi:

“Birbirimize vakit ayıralım konuşalım halleşelim helalleşelim konuşalım ama bütün bu konuşmalar kendi içimizde ve aramızda suhuleti sağlamak iş birliğini oluşturmak adına kaliteli bir süreç şekliyle ilerlesin. Kamuoyuna farklı yönleriyle yansıyarak milletimizin temel gündemini sağa sola esnetecek bir biçimde gündemi meşgul etmemesini diliyorum.”

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘kaçak villa’ yanıtı: Sokağa çıkın insanların yüzde 90’ı inanmaz

Kaynak: TELE1