Dakikalarca dövüldü, yerde sürüklendi… Polis geçip gitti! Kadına şiddeti engelleyen vatandaş da yumruk yedi

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 10:54 am - Güncelleme: 27 Ağustos 2024 Salı 10:55 am

Avcılar’da, bir kadın yol kenarında aralarında kadınların da bulunduğu bir grup tarafından dakikalarca tekme, yumruk ve sopalarla dövülürken yanından bir polis aracının da geçip gittiği görüldü. Şiddete tepki gösteren bir vatandaş da darp edildi.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, otomobilden inen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu grup bilinmeyen bir nedenle yakınları olduğu iddia edilen bir kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

‘ANNE’ DİYE BAĞIRDI

Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen olayda tartışmaların hedefindeki kadın şiddete uğrayınca ‘Anne’ diye bağırmaya başladı. Kadın arbede sırasında yere düşerken, bir başka kadın darbedilen kadınla bir kişiyi telefonda görüştürmeye çalıştı. Kısa süren telefon görüşmesinin ardından kadına şiddet devam etti.

YERDE SÜRÜKLENDİ, DAKİKALARCA YUMRUKLANDI

Olay anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Yumruk ve tokat atarak kadına saldıran şüpheli, yerde sürüklediği kadını otomobile götürdü. Şiddet burada da devam etti. Otomobilde defalarca yumruklanan kadın kendini savunmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Dakikalarca süren şiddet sırasında trafikte ilerleyen sürücülerin duruma müdahale etmemesi dikkat çekti. Yoldan geçen bir polis aracının durmayarak yoluna devam ettiği görüldü.

TEPKİ GÖSTEREN VATANDAŞI DA DARP ETTİLER

Bir süre sonra kadının darbedildiğini fark eden bir adam grubun yanına geldi. Kadına şiddet gösteren kişi bu kez duruma tepki gösteren adama saldırdı. Sopalar ve taşların konuştuğu kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.Kadının şiddete uğramasına tepki gösteren adam, bu kez kalabalık grubun hedefi oldu.
Bu sırada şiddet gören kadın kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, iki taraf arasındaki kavga uzun süre devam etti. Zaman zaman trafikteki araçların arasında devam eden kavga sırasında duruma tepki gösteren kişi sopa ve yumrukların hedefi olurken, kendini elindeki taşla savunmaya çalıştı. Kavganın sona ermesinin ardından kadını darbeden adam otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

Diyarbakır’da aynı kafeye ikinci kez ‘Kıyafeti açık kadın geliyor’ saldırısı!

Kaynak: DHA