Balıkesir’de dehşet! 18 yaşındaki kızını boğduktan sonra evi terk etti

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 7:13 am - Güncelleme: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 9:15 am

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki Murat Sevilen tartıştığı kızını boğarak öldürdü. Öte yandan katil zanlısı baba ilk ifadesinde kızının doğum gününe gitmek istediği için öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, Gönen’e bağlı Karşıyaka Mahallesi, 40016 Sokak’taki Sevilen ailesinin ikametinde gerçekleşti. Psikolojik sorunları olan Murat Sevilen, kızı 18 yaşındaki Eylem Sevilen ile tartıştıktan sonra boğarak öldürdü. Murat Sevilen cinayeti işledikten sonra evi terk etti.

ANNE KIZININ CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Daha sonra eve gelen anne, açık bırakılan çekyatın içinde kızının cansız bedeniyle karşılaştı ve polis ekiplerine haber verdi. Olaydan saatler sonra ise Murat Sevilen polis ekiplerine teslim oldu.

Ankara’da kanlı gece! İki ilçede silahlar konuştu, 5 ölü 3 yaralı

CANSIZ BEDENİ OTOPSİ İÇİN MORGA KALDIRILDI

Eylem Sevilen’in cansız bedeni Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Savcılığın olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

BABA İTİRAF ETTİ: DOĞUM GÜNÜNE GİTMEK İSTEMİŞ…

Baba Sevilen’in emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı Sevilen, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: İHA