Bodrum’da ‘yemek borum delindi’ diyerek İngiltere’yi ayağa kaldırdı gerçek bambaşka çıktı

Yayın tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 3:19 pm - Güncelleme: 25 Ağustos 2024 Pazar 3:19 pm

Bodrum’da kaldığı otelde yemekten sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılan turist yemek borusunun delindiğini iddia etti. 5 bin pounda ihtiyacı olduğunu söyleyen turist İngiltere’yi ayağa kaldırdı fakat durum bambaşka çıktı.

İngiltere’nin Birmingham kentinden annesi ve kardeşi ile birlikte Bodrum’da 4 yıldızlı bir otele tatile gelen Ronni Douglas tatilinin beşinci gününde fenalaşarak hastaye kaldırıldı. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Sun ile sosyal medyada geniş yankı uyandıran olay şu şekilde anlatıldı: “Yediği yemeklerden ötürü yemek borusu delindiği ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı iddia edilen Douglas’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.”

‘TATİLİMİZ HAYAL EDİLEMEZ BİR KABUSA DÖNÜŞTÜ’

Ronni Douglas’ın ablası Fallon Douglas İngiliz gazetelerine yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Kız kardeşimin doğum günü tatil için gelmişti. Tatilimiz hayal edilemez bir kabusa dönüştü. Ronni Douglas 48 saat içinde hayati tehlikesi olan delinmiş yemek borusu için acil ameliyata ihtiyacı var. Sigortanın bunu karşılamadığını ve doktorların ameliyat için 5 bin pound istediklerini biliyoruz. Şu ana kadar zaten 1000 pound harcadık. Biz ise acil olarak kardeşimi İngiltere’ye nakletmek istiyoruz ancak bu parayı ödeyecek gücümüz yok.” dedi.

Antalya’da tarihi rekor kırıldı! Ağustos ayında turist sayısı 10 milyonu aştı

YARDIM KAMPANYASI DAHİ BAŞLATILDI

Douglas ailesinin yakınlarının İngiltere’de Ronni Douglas için yardım kampanyası başlattığı ortaya çıktı. Kampanya tanıtımında “Bağışlarınız, miktarı ne olursa olsun, onun acilen ihtiyaç duyduğu tedaviyi almasını sağlamada somut bir fark yaratacaktır. Bu, ailemizin karşılaştığı en zor zaman ve önemseyen insanlardan oluşan bir topluluğumuz olduğunu bilmek bize umut ve güç veriyor.” denildi.

YALANI ORTAYA ÇIKTI: GASTRİT TEHŞİSİYLE TABURCU EDİLMİŞ

Sözcü’de yer alan habere göre Ronni Douglas Bodrum Devlet Hastanesi’ndeki 17 Ağustos tarihinde acil servise geldiği ve acil servis doktoru Ergün Kaçar tarafından muayene edildikten sonra “Gastrit” teşhisi konularak aynı gün yapılan tıbbi müdahalelerin ardından taburcu edildiği ortaya çıktı.

Kaynak: Sözcü