Erzincan’da katliam gibi kaza! Kopan bacağı yetiştirmek için zamanla yarıştılar

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2024 Cumartesi 2:38 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2024 Cumartesi 7:38 pm

Erzincan’da tır ile otomobilin çarpıştığı kazada, biri bebek dört kişi hayatını kaybetti. İki kişinin ağır yaralandığı kazada sağlık ekipleri, kopan bacağı hastaneye yetiştirmek için zamanla yarıştı.

Erzincan – Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi mevkiinde meydana gelen kazada alınan bilgiye göre, Ağrı’dan polis ve ailesini Ankara’ya götürmek için yola çıkan araç ile yoldan çıkarak karşı şeride geçtiği tahmin edilen eşya yüklü tır çarpıştı.

Kazada ticari taksi tamamen hurda yığınına dönerken araçta bulunan sürücü polis ailesi ve bebekleri olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetti, tır sürücüsüyle birlikte toplam 2 kişi ağır yaralı olarak Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza mahallinde yaralı ile kopan bacağı sağlık ekipleri tarafından adeta zamanla yarışılarak hastaneye ulaştırıldı.

2 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Hastaneye kaldırılan 2 yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ticari taksinin içerisinden AFAD ekiplerince çıkarılan cesetler hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İstanbul’da feci kaza! 3’ü çocuk 8 kişi araçta sıkıştı

Kaynak: İHA