Silahlı saldırıya uğrayan CHP’li meclis üyesi hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2024 Cumartesi 12:53 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2024 Cumartesi 1:12 pm

Haber: tele1.com.tr

Akaryakıt istasyonunda tartıştığı kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Tekirdağ Süleymanpaşa  Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler hayatını kaybetti.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, önceki gece ilçenin Gaziköy Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda aracına akaryakıt almak için durduğunda, yanına taksi ile 3 kişi geldi. Grupla Ekiciler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bu sırada şüphelilerden biri, üzerindeki tabancayı çıkarıp Mustafa Can Ekiciler’e ateş açtı. Yüzüne aldığı kurşunla ağır yaralanan Ekiciler, kanlar için yere yığıldı, şüpheliler ise geldikleri taksi ile kaçtı. Mustafa Can Ekiciler, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü.

5 gündür yaşam mücadelesi veren Ekiciler hayatını kaybetti. Ekici’nin ölümü üzerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’in yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Mustafa Can Ekiciler kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Uğradığı menfur saldırıda hayatını kaybeden Ekiciler’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve Tekirdağ halkına sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

İstanbul’da silahlı saldırı! Baba hayatını kaybetti, 5 yaşındaki çocuğu yaralandı

 

Kaynak: TELE1