İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu düğünde buluştu

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 9:08 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2024 Cumartesi 1:28 am

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de bir düğünde bir araya geldi. Düğüne katılan isimler arasında CHP’nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmiş, bu görüşme büyük ses getirmişti. İmamoğlu görüşme ile ilgili, “Bu muhabbetin içeriği tamamen bir dertleşmedir, sohbettir. Birbirine sevgisi yüksek, saygısı yüksek iki insanın buluşmasıdır. İçeriğin kamuoyu ile paylaşılan bir çok gündemle ilgisi yoktur” açıklamasını yapmıştı.

İmamoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu ile defalarca buluşmayı dilerim” demişti.

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu bugün bir düğünde yeniden bir araya geldi. İkili CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlu Deniz Uzunyayla ve Şalin Özdemir, Pendik’te bulunan The Green Park Otel’deki düğününde objektiflere yansıdı.

imamoğlu

Çiftin nikahını İmamoğlu kıydı.

Çiftin nikahını İBB Başkanı İmamoğlu kıydı. Nikah şahitliğini ise Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvelili Gökhan Günaydın yaptı.

Nikah törenine, CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan kaftancıoğlu ve eski Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu katıldı.

 

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu ile defalarca buluşmayı dilerim

Kaynak: TELE1