Narin’e ne oldu? Terliği bulundu

Yayın tarihi: 23 Ağustos 2024 Cuma 1:24 am - Güncelleme: 23 Ağustos 2024 Cuma 10:29 am

Diyarbakır‘da Kuran kursundan çıktıktan sonra kendisine ulaşılamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın terliği evine 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Narin’in babası, “Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde” dedi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde Kuran kursuna giden Narin Güran, kurs çıkışı evine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı. Köylülerle birlikte yapılan aramadan da sonuç alınmayınca 21.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve koku alma köpekleri sevk edildi.

Çalışmalarda Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli görev alırken, jandarmaya ait helikopterle de havadan destek veriliyor. Çalışmalar kapsamında Narin’in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç tespit edildi.

YOL KENARINDA TERLİĞİ BULUNDU

Narin Güran için arama çalışması sürerken, yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Güran ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan terlik, Narin’in anne ve babasına gösterildi. Çift, terliğin kızlarına ait olduğu teyit etti. Terlik incelenmek üzere jandarma tarafından laboratuvara götürülürken, Narin’i arama çalışmaları sürüyor.

KAYIP NARİN’İN BABASI: ŞU AN TÜM ŞÜPHE KAÇIRILMA ÜZERİNDE

Kızının bulunmasını isteyen Arif Güran, “Kızım dün saat 15.30 sıralarında camiden çıkıyor. Okulun orada tespit ettik. Ondan sonra halen haber alamıyoruz. Önce tüm akrabalarımızla aradık. Jandarma da hemen dahil oldu. AFAD da gelip aradı. Maalesef bir türlü iz bulamıyoruz. Eğer kim para karşılığında kızımı kaçırmışsa, kim ne kadar isterse ona vereceğim. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Biz sürekli mazlumun yanında olan insanlarız. Bir insanın başına bir şey gelirse biz sürekli onların yanındayız. Benim kızımdan ne istediler. Kanalda yapılan aramada herhangi bir şey bulamadık. Şu an tüm şüphe kaçırılma üzerinde. Kızım kaybolmadan önce bir hafif ticari araç geçiyor. Jandarma buradan o saatlerde geçen yaklaşık 150 aracın sorgulamasını yapıyor. Allah’ın izniyle devlet kızımı bulacak. Ben umutluyum. Allah devletimize zeval vermesin. Benim kızımı ölü veya diri bulsunlar. Ben bunu istiyorum” dedi.

Yat limanını Koç’un elinden kapan Diyarbakırlı iş insanı, Didim’de turistik arazi Ankara’da hazine arazisi aldı

Kaynak: DHA