Terör tehdidi nedeniyle konseri iptal edilmişti! Taylor Swift sessizliğini bozdu

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 5:36 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2024 Perşembe 5:58 pm

66’ncı kez düzenlenen Grammy Ödülleri’ne damga vuran Taylor Swift, terör tehdidi sonrası iptal edilen Viyana konserinin ardından konu hakkında ilk kez konuştu. Swift “İptallerin nedeni beni yeni bir korku hissiyle doldurdu ve çok sayıda insanın bu gösterilere gelmeyi planlamış olması nedeniyle muazzam bir suçluluk duygusuna kapıldım” dedi.

Dünya çapındaki en büyük konser turnelerinden biri olan Taylor Swift’in The Eras Tour ‘un Viyana ayağı, planlanan bir terör saldırısının açığa çıkmasıyla iptal oldu. Viyana’daki tüm konserlerin iptali hayranlarda hayal kırıklığı yaratırken, sonraki konserlerde üst düzey güvenlik önlemleri alınmıştı. Swift, konu hakkındaki sessizliğini sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyle bozdu. Swift, Londra konserinin ardından paylaştığı gönderide, olayın kendisini yeni bir korku ve suçluluk duygusuyla doldurduğunu söyleyerek, “Yetkililere minettarım, çünkü onlar sayesinde konserler için yas tutuyoruz, hayatlar için değil” ifadelerini kullandı.

“HAYRANLARA ZARAR VERECEKSE KONUŞMAYACAĞIM”

Taylor Swift, artık hayranlarına zarar vereceğini düşündüğü hiçbir konuda kamuoyuna konuşmayacağını belirtti. Swift, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide şunları kaydetti:

“The Eras Tour’un Avrupa ayağını resmen bitirmiş bulunuyoruz. Şimdiye kadar sahne aldığım en tutkulu kalabalıklar, konserlere geldi. Londra’da sahne almak bir duygu treni gibiydi. Viyana’daki gösterilerimizin iptal edilmesi yıkıcıydı. İptallerin nedeni beni yeni bir korku hissiyle doldurdu ve çok sayıda insanın bu gösterilere gelmeyi planlamış olması nedeniyle muazzam bir suçluluk duygusuna kapıldım. Ama aynı zamanda yetkililere de minnettardım çünkü onlar sayesinde konserler için yas tutuyorduk, hayatlar için değil. Bir araya gelen hayranlarda gördüğüm sevgi ve birlikten cesaret aldım. Tüm enerjimi Londra’daki gösterileri izlemeye gelen yaklaşık yarım milyon insanı korumaya harcamaya karar verdim. Ekibim ve ben bu hedefin peşinde her gün stadyum personeli ve İngiliz yetkililerle el ele çalıştık ve bizim için yaptıkları her şey için onlara teşekkür etmek istiyorum. Çok açık olmama izin verin: Gösterilerime gelen hayranlarıma zarar vermek isteyenleri kışkırtabileceğini düşünüyorsam, o konu hakkında kamuoyuna konuşmayacağım. Bu gibi durumlarda ‘sessizlik’ aslında sabır göstermek ve doğru zamanda kendini ifade etmek için beklemektir. Benim önceliğim Avrupa turnemizi sağ salim bitirmekti ve bunu başardığımızı büyük bir rahatlıkla söyleyebilirim. Wembley Stadyumu’ndaki enerji, her gece 92 bin kişiden gelen dev bir kucaklama gibiydi. Sahne almak beni kaygısız bir sakinliğe geri döndürdü.”

Terör tehdidi korkutmuştu! Taylor Swift’in Londra konserinde üst düzey alarm

Kaynak: Dış Haberler