Fransa’dan Samet Akaydın’a sürpriz talip

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 2:09 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2024 Perşembe 2:24 pm

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, Fenerbahçe’nin milli stoperi Samet Akaydın‘ı kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları bir yandan devam ederken, takımdan ayrılacak isimler konusunda da gelişmeler yaşanıyor.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice, sarı-lacivertli ekibin milli savunmacısı Samet Akaydın’ı kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibi, bu sezon Fenerbahçe’nin resmi maçlarında kadroya giremeyen ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde de listeye dahil edilmeyen tecrübeli savunmacıyı zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak amacında. Takımla birlikte antrenmanlara katılan ancak müsabaka kadrolarında yer almayan Samet Akaydın’ın da Nice’e transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi. Samet Akaydın’ın menajerinin sarı-lacivertli yöneticilerle bir araya gelerek, transfer konusunda görüşmeler yapması bekleniyor.

İkinci yarıya yanlış şortla çıkan Samet Akaydın gündem oldu

FRANSIZLAR TRANSFERİ HEMEN TAMAMLAMAK İSTİYOR

Öte yandan Avrupa’da transfer döneminin kapanmasına az bir süre kaldığı için Fransız ekibi, transferi hemen tamamlamak istiyor. Önümüzdeki günlerde Nice adına bir kulüp yetkilisi Türkiye’ye gelerek, Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirecek. Samet Akaydın’ın Fenerbahçe ile 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TELE1