Eski AKP’li başkan evinde ölü bulundu

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 9:39 am - Güncelleme: 22 Ağustos 2024 Perşembe 9:39 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Eski Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, evinde ölü bulundu. 40 yaşındaki Akyüz’ün kesin ölüm sebebi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trabzon Ortahisar İlçesi Konaklar Mahallesi’nde bulunan bir apartta, önceki dönem AKP Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Süleyman Akyüz ölü bulundu. 40 yaşındaki Akyüz’ün cansız bedeni, apart görevlileri tarafından fark edildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, Akyüz’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Akyüz’ün kesin ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

AKP’DEN TAZİYE MESAJI

AKP Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yayımlanan taziye mesajında, “Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız, dava ve yol arkadaşımız Süleyman Akyüz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” denildi.

AKP Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise şu ifadeleri kullandı:

“Dava ve yol arkadaşımız, önceki dönem Bursa İl Gençlik Kolları Başkanımız Süleyman Akyüz’ün vefat haberini büyük bir teessürle öğrendim. Kıymetli arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum. Birlikte geçirilen güzel anılar bize hep eşlik edecek. Kabrin nur, mekanın cennet olsun…”

Süleyman Akyüz

Süleyman Akyüz

Kaynak: TELE1