Cansız bedeni bulunan müzisyenin ölüm nedeni belli oldu!

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 3:22 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2024 Çarşamba 3:22 pm

Kadıköy’deki evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde ölü bulunan müzisyen Çınar Ersanlı‘nın boynu kırılarak öldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi emniyetteki ifadelerinde, “Tartıştık şikayet etmesin diye bağlayıp kaçtık ” dedi.

İstanbul Kadıköy’de 3 gündür kendisinden haber alınamayan 40 yaşındaki müzisyen Çınar Ersanlı’nın cansız bedeni evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ersanlı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Ersanlı’nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adli Tıp’ta yapılan işlemlerin ardından Ersanlı’nın cenazesi İzmir’de toprağa verildi.

Sabah’ta yer alan habere göre, müzisyenin bir komşusu olay öncesi iki kişi gördüğünü belirterek, “Cumartesi gece mi? Akşam mı? Bilmiyorum. 2 şüpheli gördük. Bunlar hırsız herhalde dedik. Mesaj çektiler. Ondan sonra içeriye girdiler. Bir daha da çıkmadılar. Pazar günü yakınları ulaşamayınca çilingir yardımıyla içeri girdiler. İçeri girdiklerinde elleri, ayakları ve ağzı bağlanmış halde buldular” dedi.

Günlerdir aranan müzisyenin elleri ayakları bağlı halde cansız bedeni bulundu

2 GÖZALTI

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri komşunun ifadelerindeki 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin Ersanlı’nın yakın arkadaşları olduğu ileri sürüldü.

“AMACIMIZ ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ”

Şüpheliler gözaltındaki ifadelerinde müzisyenle internette tanıştıklarını söyleyerek, “Olay günü evine gittik. Birtakım tartışmalar yaşandı, bizi şikayet etmesin diye ellerini ayaklarını bağladık. Sonra da evden kaçtık. Öldüğünü bilmiyorduk. Amacımız öldürmek değildi” dedi.

ADLİ TIP RAPORU ÇIKTI

Müzisyen Çınar Ersanlı’nın Adli Tıp’taki ön otopsi raporu ile ölüm nedeni de ortaya çıktı. Raporda, Ersanlı’nın boynunun kırılarak öldürüldüğü anlaşıldı.

Kadıköy’deki evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde ölü bulunan müzisyen Çınar Ersanlı’nın boynu kırılarak öldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kişi emniyetteki ifadelerinde, “Tartıştık şikayet etmesin diye bağlayıp kaçtık ” dedi.

 

 

Kaynak: SABAH