Deniz Uğur, Nilüfer ve kızını suçlamıştı! Reha Muhtar’ın oğlu yaşanan kazayı anlattı

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 11:03 pm - Güncelleme: 20 Ağustos 2024 Salı 11:05 pm

Reha Muhtar‘ın yoğun bakıma kaldırılması sonrasında eski eşi Deniz Uğur, oğlunun şarkıcı Nilüfer ve kızı tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Kaza sırasında babası Reha Muhtar’ın yanında olan oğlu Poyraz, yaşananları anlattı.

Gazeteci Reha Muhtar, evindeki merdivenlerden düşmesi sonucu yoğun bakıma kaldırılıp entübe edildi. Reha Muhtar’ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur, velayeti babasında olan oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un 15 yaşındaki oğlu Poyraz, kaza anında babasının yanında olduğunu ve ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını anlattı.

Gazeteci Burhan Akdağ, Reha Muhtar’ın yaşadığı kaza anını oğlu Poyraz’dan dinlediğini belirtti.

Entübe edilen Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur’dan açıklama

Akdağ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Az önce Reha Muhtar’ın oğlu Poyraz ile bir telefon konuşması yaptım. İçim burkuldu, yaşananları anlatırken sesindeki soğukkanlılık beni derinden etkiledi. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen, olgunluğu karşısında hayran kalmamak elde değil.

Reha muhtardan bir türlü haber alamıyordum. Reha muhtarın telefonunu aramak istedim. Mutlaka birisinins bakacağını tahmin ettim. Reha Muhtarın telefonunda kayıtlı olmam telefonun açılacağı konusunda ümitliydim. Telefon birkaç kez çaldıktan sonra çok genç bir ses efendim dedi. Yağız sen misin dedim, kendimi tanıttım. Telefonda kayıtlı olduğumu söyledi. Neler olduğunu sordum..

Poyraz, babası Reha Muhtar’ın evinde merdivenlerden inerken korkuluklara tutunduğunu, ancak o an korkuluğun ansızın kırılmasıyla babasının acı bir şekilde merdivenlerden aşağı yuvarlandığını anlattı. Bu korkunç anlar, Poyraz’ın gözleri önünde, adeta bir kabus gibi yaşanmış.

Poyraz, yerde hareketsiz yatan babasının nefes almadığını fark eder etmez, o yaşta bir çocuğun yapması beklenmeyen bir cesaretle, babasına kalp masajı yapmış. Reha Muhtar gözlerini araladığında, Yağız hızla komşularına koşmuş, yardım çağırmış. Ambulansla hastaneye kaldırılan babası, şu an doktorlar tarafından uyutuluyor. Doktorlar belki yarın uyandırabileceklerini söylemişler ama belirsizlik havada asılı kalmış durumda.

Poyraz’ın sesi babası gibi çok güçlü geliyordu, ama annesi Deniz Uğur’un hastaneye hiç gelmemiş olması, bu ağır yükü omuzlarında daha da ağırlaştırmış gibiydi. Poyraz ve ablası Ayşe Nazlı şu an evde birlikte, sessizce bekliyorlar. Ayşe Nazlı’nın manevi babası olan Reha Muhtar için bu anların ne kadar zor olduğunu tahmin etmek zor değil.

Poyraz’a babasına yaptığı fedakarlıklar için ne kadar gurur duyduğumu söyledim. Ona babasının güçlü bir adam olduğunu, en kısa sürede yeniden ayağa kalkacağını anlatmaya çalıştım. Bir nebze olsun moral verebilmek için elimden geleni yaptım ama içimdeki endişe dinmiyor.”

Nilüfer ve kızı hakkında Deniz Uğur’un çocuğunu kaçırmaktan suç duyurusu

Kaynak: HABER MERKEZİ