Fenerbahçe’nin Goretzka transferinde flaş gelişme

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 11:49 am - Güncelleme: 20 Ağustos 2024 Salı 11:49 am

Fenerbahçe‘nin orta sahaya yapacağı transfer için listesinde ilk sırada yer alan Alman yıldız Leon Goretzka için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Orta sahaya ses getirecek bir transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Almanya’dan gelen son haberlerin ardından yıldız oyuncunun transfer sayfasını yeniden açtı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor ve Bayern Münih’in yıldızı Goretzka listenin 1 numarasındaki hedef durumunda…

Bayern Münih’in orta sahasında Kimmich, Palhinha, Pavlovic ve Laimer varken senelik 15 milyon Euro’yu bulan maaşıyla Leon Goretzka’nın kalmasının ‘imkansız’ olduğu yorumları yapılıyor.

FENERBAHÇE’NİN PLANI

Öte yandan Fenerbahçe Goretzka’nın maaşının bir kısmını ödeyerek kiralama formülüne gidebileceği kaydedildi. Ancak Goretzka bu hafta Bayern Münih’in yönetimiyle bir toplantı yapacak ve toplantıda çıkan sonuca göre geleceğini şekillendirecek.

Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan Fenerbahçe camiasından özür diledi

Fenerbahçe, Goretzka

Fenerbahçe’nin orta sahaya yapacağı transfer için listesinde ilk sırada yer alan Alman yıldız Leon Goretzka için flaş gelişmeler yaşanıyor.

Kaynak: TELE1