Evinde kaza geçiren Reha Muhtar yoğun bakıma kaldırıldı

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 9:53 am - Güncelleme: 20 Ağustos 2024 Salı 10:24 am

Evinde yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırılan eski sunucu Reha Muhtar, yoğun bakıma alındı.

Bir döneme damga vuran spiker Reha Muhtar gece 01.00 sıralarında evinde merdivenlerden düştü.

Ağır yaralanan Muhtar, hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar, yoğun bakımda tedavi görüyor.

REHA MUHTAR KİMDİR?

21 Temmuz 1959 doğumlu Reha Muhtar ilk orta ve liseyi TED Ankara Koleji’nde bitirdi. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu’nda tamamladı. 1980’de gazeteciliğe başlayan Reha Muhtar, 1981’de girdiği Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda, dış politika ve siyaset alanlarında muhabirlik yaptı. TRT’ye transfer olan Muhtar, adını TRT Atina muhabiri olarak geniş kitlelere duyurdu. 1991’de CNN International ‘da yayınlanan Crossfire ‘ın benzeri olan ‘Ateş Hattı’ programını hazırlamaya başladı. 1993’te TRT’den ayrılıp Kanal D’ye geçti.

Kariyerinde pek çok kanalda çalışan ve birçok programa imza atan Reha Muhtar son olarak Vatan gazetesinde köşe yazarı olarak okur karşısına çıktı.

2016’da Vatan gazetesinden ayrılan Muhtar, son dönemde eski eşi oyuncu Deniz Uğur’la yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmişti.

Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar 2010’da boşanmıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu oldu. İki ünlü isim, boşanma sonrası Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdiği ikizleri için velayet savaşına girmişti. Uğur, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşine velayet davası açmıştı Mahkeme kızları Mina’nın velayetini Deniz Uğur’a, oğulları Poyraz’ı ise Reha Muhtar’a vermişti.

Deniz Uğur’dan Reha Muhtar’a ‘adam’ göndermesi: Nafakanı aksatmadan gururla ödeyeceğim

Reha Muhtar, kaza, merdiven

Kaynak: HABER MERKEZİ