Bahçeli’nin 17-25 Aralık saati olduğu gibi duruyor

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 7:57 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 7:57 pm

Haber: tele1.com.tr

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Bunu bizzat ben yaptım. 17:25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Her gün bu takvime bakıyorum” dediği 17-25 Aralık saatinin hala odasında durduğu Ali Koç ziyaretiyle ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında çekilmiş fotoğraflarda bir detay dikkat çekti. Bahçeli’nin 17-25 Aralık operasyonlarından sonra 17:25’i gösterirken pilini çıkardığı saatinin hala odada durduğu görüldü.

BAHÇELİ’NİN 17-25 ARALIK SAATİ

17-25 Aralık sürecinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün AKP’yle iş birliğinin bozulmasının ardından yargıda bir operasyon yapılmış Bahçeli soruşturmaları işaret ederek o dönemin Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar’a verdiği röportajda odasındaki saatin hikayesini anlatmıştı.

Hesap sorulacağını söyleyen Bahçeli o röportajda şunları söylemişti:

“Bunu bizzat ben yaptım. 17:25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Her gün bu takvime bakıyorum. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız.”

can dündar, bahçeli

Can Dündar’ın Bahçeli röportajından

PAYLAŞIM HALA DURUYOR

Öte yandan, MHP’nin resmi Twitter hesabından 27 Haziran 2015 tarihinde yapılan paylaşım da hala duruyor. Bahçeli’nin söz konusu saatle yan yana durduğu o paylaşımda da şu ifadeler yer alıyor:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulmasından asla geri adım atmayız”

MHP hesabından yapılan paylaşım

Bahçeli ‘Türk milleti köpekleri dost kabul eder’ demişti, MHP de ‘katliam yasası’na ‘evet’ dedi

Kaynak: TELE1