Youtube’da yapay zeka dönemi! İçerik üreticileri faydalanabilecek

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 6:06 pm - Güncelleme: 19 Ağustos 2024 Pazartesi 6:06 pm

Hayatımızın her alanında karşımıza çıkan yapay zeka ile ilgili bir haber de Youtube’dan geldi. Popüler sosyal medya platformu Youtube, Google ile iş birliği yapıyor. ‘Brainstorm with Gemini’ projesiyle birlikte Youtube içerik üreticileri yapay zekadan faydalanabilecek.

Google’ın yapay zekası Gemini, gün geçtikçe hayatımıza daha da yerleşiyor. Büyük yatırımlar yapılan Gemini, şimdi de Youtube’a entegre olmaya hazırlanıyor. Youtube içerik üreticilerinin faydalanabileceği yapay zeka güncellemesi, belirli üretici gruplarında test edilmeye başlandı.

İLHAM ARACI VE BRAINSTORM SEÇENEĞİ

Youtube’a ‘Brainstorm with Gemini’ projesiyle gelecek olan yapay zeka, Gemini aracını belirli çapta platforma entegre edecek. Gelecek olan özellikler arama çubuğunda yapılacak yenilikleri kapsıyor. İçerik üreticileri arama çubuğunda bir fikri arattıklarında ilham aracı ve Brainstorm with Gemini (Gemini ile beyin fırtınası) seçenekleriyle karşılaşacak.

TESTLERİN ARDINDAN AÇILACAK

Donanım Haber’in haberine göre; ilham aracı konuyla ilgili fikirler sunarken ‘Brainstorm with Gemini’ trend notlar, konseptler ve resim önerilerinden oluşan bir katalog sunacak. Testlerin ardından özellik kullanıcılara açılacak.

 

Google yapay zekada vites artırdı! Android cihazlara devrim niteliğinde özellikler geliyor

Kaynak: Donanım Haber