Bakanların Erdoğan’la fotoğraf çektirme yarışında Sema Ramazanoğlu kendine yer bulamadı

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2024 Pazar 3:06 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2024 Pazar 4:56 pm

Haber: Haber Merkezi

AKP’nin 23. kuruluş yıldönümü kutlamalarında tüm AKP’liler bir araya geldi. Etkinlik sonrası aile fotoğrafı çektirmek için tüm bakanlar sıraya girdi. Fotoğraf çekiminin yapıldığı sıralarda AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın durma yarışına giren bakanlar kadraja takıldı. Fotoğraf yarışında eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu başarısız oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

AKP’nin 23. kuruluş yıl dönümü özel bir etkinlikle kutlanırken, etkinlikte çekilen hatıra fotoğrafı ilginç anlara yol açtı. Eski Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, sahnede çekilecek olan hatıra fotoğrafına girmek için ne kadar çaba gösterse de başarılı olamadı.

Tüm partililerin sahneye çıkmasının ardından tek tek izin isteyerek kendisine fotoğraf karesinde bir yer arayan Ramazanoğlu’nun o karşılıksız kalan çabası kameralara yansıdı.

Fotoğrafta AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir yerde kendisine yer vermedi. Ramazanoğlu’nun kameralara yansıyan görüntüleri sosyal medyada “AKP’de herkes yerini koruma çabasında” şeklinde yorumlandı.

BAKAN NEBATİ DE KENDİNE YER BULAMAMIŞTI

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehir ziyaretleri sırasında konuşma yaparken dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de kadraja girmeye çalışmış ve Erdoğan’ın konuşması bölünmüştü. Nebati’nin de tıpkı eski bakan Ramazanoğlu’nun kadraja girme çabası gündem olmuştu.

 

AKP’li Alpay Özalan, Ahmet Şık’a saldırdığı yetmezmiş gibi bir de gazetecileri hedef aldı

 

Kaynak: HABER MERKEZİ