Indiana Jones’un şapkası açık artırmada servet değerinde satıldı!

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2024 Pazar 11:38 am - Güncelleme: 18 Ağustos 2024 Pazar 11:38 am

Haber: tele1.com.tr

Movie ve TV hatıraları şirketi Propstore, cuma günü yaptığı açıklamada, aktör Harrison Ford’un Indiana Jones serisinin ikinci filminde giydiği kahverengi keçe fötr şapkanın açık artırmada 630 bin dolara satıldığını duyurdu.

1984 yapımı “Indiana Jones: Felaket Tapınağı” filminde yer alan şapkanın, internetteki tanıtımına göre 250 bin ila 500 bin dolar arasında bir fiyata satılması bekleniyordu. Bu şapka, aynı zamanda Jones rolünde Ford’un yerine geçen ve yılanlardan nefret eden yakışıklı arkeolog Dean Ferrandini’nin kişisel koleksiyonundan geliyor.

Propstore uzmanı, çevrimiçi açıklamasında, fötr şapkanın çekimler sırasında yerinde tutulmasının “sürekli bir sorun” olduğunu ve daha sıkı oturması için köpük parçalarının eklendiğini söyledi. Londra’daki Herbert Johnson Hat Firm tarafından tasarlanan şapka, samur renkli tavşan keçesinden yapılmıştır.

Satılan diğer ürünler arasında 1983 yapımı “Jedi’ın Dönüşü” filmindeki İmparatorluk keşif askerinin beyaz “motorlu keşif” miğferi 315.000 dolara satıldı ve 1996 yapımı “Çığlık” filmindeki yıldızların giydiği hayalet kostümü 270.900 dolara satıldı. “Indiana Jones ve Felaket Tapınağı”nda ayrıca Kate Capshaw gece kulübü şarkıcısı Willie Scott rolünde ve Ke Huy Quan da Brief Spherical rolünde yer aldı.

Icardi’den ayrılan Wanda Nara başka erkekle konserde dudak dudağa

Kaynak: TELE1