Sadece iki şey istemiş! Aydemir Akbaş’ın vasiyeti ortaya çıktı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 12:52 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 12:54 pm

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Akbaş’ın, ölmeden önce verdiği bir röportajda kedilerine iyi bakılmasını ve hayatının film yapılmamasını istediği ortaya çıktı.

Kanser tedavisi gören 88 yaşındaki ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, iki gün önce hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Akşam saatlerinde durumu daha da kötüleşen Akbaş, hayatını kaybetti.

‘KEDİLERİME İYİ BAKIN, HAYATIMI FİLM YAPMAYIN’

Usta oyuncu, ölmeden önce verdiği bir röportajda kedilerine iyi bakılmasını ve doğrusunu çekemeyecekleri için hayatının film yapılmamasını vasiyet etmişti.

Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Aydemir Akbaş, 2021 yılında yaptığı açıklamada da mal varlığına ilişkin Birikimim çok değil ama mirasımı Galatasaray Cemiyeti’ne bağışlayacağım. Önce yakınlarıma bakacağım ihtiyacı olan var mı diye, ona göre karar vereceğim ifadelerini kullanmıştı.

“ÖLÜMDEN ÇOK KORKUYORUM. UMARIM UYKUMDA ÖLÜRÜM”

Akbaş hastalığını öğrendiğinde hemen ameliyat olmak istediğini çünkü yaşamayı sevdiğini açıklamıştı. Ölüm korkusu olduğunu belirten Akbaş, “Ölümden çok korkuyorum. Umarım uykumda ölürüm” ifadelerini kullanmıştı.

Aydemir Akbaş hayatını kaybetti!

88 yaşında vefat eden Aydemir Akbaş yıllar önce kendisine nasıl baktığını bakın nasıl açıklamıştı!

Kaynak: HABER MERKEZİ