Barış Atay Alpay Özalan ile koridorda karşılaşmasını anlattı: Heyecanlandım yoksa böyle biri değilim

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2024 Cuma 6:25 pm - Güncelleme: 16 Ağustos 2024 Cuma 6:43 pm

TİP Milletvekili Ahmet Şık, Meclis’te Can Atalay için düzenlenen özel oturumda saldırıya uğradı. Eski TİP Milletvekili Barış Atay, Şık’a saldıran Alpay Özalan ile karşılaşmasını anlattı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gezi tutuklusu Can Atalay için gerçekleştirilen özel oturumda, TİP Milletvekili Ahmet Şık, kürsüde konuşma yaparken, Meclis İdare Amiri Alpay Özalan’ın önderliğinde AKP grubunun linç girişimine maruz kaldı.

Şık’a, önce Özalan arkasından yumrukla saldırdı, daha sonra AKP’li diğer vekiller Şık’ı linç etmeye çalıştı.

Eski TİP Milletvekili Barış Atay, YouTube’da yayın yapan Alan Burası’ya konuştu. Atay, Özalan’ın daha önce de TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a saldırı girişinde bulunduğunu hatırlattı. Atay, saldırı sonrasında Özalan’ın konuşmasını anlattı.

‘BEN SİYASETE YENİ GİRDİM BİRAZ HEYECANLADIM’

Atay şunları söyledi:

“Alpay Özalan tanısınlar diye söylüyorum. Alpay Özalan ilk dönem o saldırı girişiminde güya bulunduktan sonra koridorda göz göze gelmediğimizde kendisine selam vermediğimiz için, ‘Ya sayın Genel Başkanım selamlaşmamız da mı engel var? Kusura bakmayın ben siyasete yeni girdim biraz heyecanlandım. Yoksa böyle bir insan değilim’ diye bizim Genel Başkanımıza da yağ çeken bir adam”

AKP Meclis’te saldırıyı gelenek haline getirdi! Ahmet Şık’a kürsüde linç girişimi

‘Meclis’teki bu kan temizlemekle silinmez demokrasi lekesi olarak kalır’

AKP Meclis’te saldırıyı gelenek haline getirdi! Ahmet Şık’a kürsüde linç girişimi

Kaynak: HABER MERKEZİ