Özgür Özel’in ayağı kırıldı

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2024 Perşembe 4:46 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 Perşembe 4:55 pm

CHP’li Ali Mahir Başarır, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas‘ın TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasına katılmayan Özgür Özel‘in ayağının kırıldığını açıkladı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın konuşma yapması nedeniyle bugün toplanan TBMM Genel Kurulu’na CHP Lideri Özgür Özel katılmadı.

Özgür Özel’in katılmama gerekçesini TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır açıkladı.

“AYAĞINDA BASİT BİR KIRIK OLUŞTU”

Özgür Özel’in Meclis’te olmayı çok istediğini söyleyen Başarır, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek. Burada olmayı çok istiyordu. Çünkü o da Filistin’in haklı mücadelesine sonuna kadar destek verdi. Buradan da bir kez daha iletiyoruz: Filistin halkının, Filistin devletinin bağımsızlığını ve işgalci İsrail’in bu tutumunu kınıyoruz. Bunları aslında kendisi söyleyecekti ama böyle bir kaza oldu. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sabah konuyu söyleyecektik ama toplantı önemli olduğu için toplantıdan sonra açıklamayı doğru buldum” dedi.

Mahmud Abbas TBMM’de konuştu: Gazze’ye gideceğim

Kaynak: HABER MERKEZİ