Ankaragücü, Jamaikalı futbolcunun kaybolduğunu açıklamıştı! İşin aslı başka çıktı

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 5:19 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2024 Salı 5:23 pm

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın kaybolduğunu söylediği Jamaikalı futbolcu Renaldo Cephas’ın akıbeti belli oldu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan’ın “Nerede olduğunu bilmiyoruz” dediği  Jamaikalı futbolcu Renaldo Cephas ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Cephas’ın, Şanlıurfaspor maçında kadroda olmasına rağmen stada gelmemesi ve antrenmanlara katılmaması hakkında konuşan Arslan “Gelmediğine dair noter tespiti yapmak için kadroya yazdık. Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Ankara’da kayboldu.” dedi.

Yapılan açıklama, sosyal medyada “futbolcunun kaybolduğu” iddialarına neden oldu.

Ankaragücü’nün Jamaikalı futbolcusu kayıp

AÇIKLAMA GELDİ

Ankaragücü kulübü, Renaldo Cephas’ın maça çıkmama nedenini ve konuyla ilgili yanlış anlamaların önüne geçmek amacıyla resmi bir açıklama yaptı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada “Profesyonel futbolcumuz Renaldo Cephas’ın başka kulüple anlaştığını öğrendik. Futbolcunun kendi isteğiyle maça çıkmadığını notere kanıtlamak için hocamız tarafından maç kadrosuna yazıldı” denildi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın kaybolduğunu söylediği Jamaikalı futbolcu Renaldo Cephas'ın akıbeti belli oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ