Deadpool & Wolverine zirveden inmiyor! Gişede 1 milyar doları aştı

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 4:27 pm - Güncelleme: 13 Ağustos 2024 Salı 4:27 pm

Vizyona girdiği günden beri büyük ilgi toplayan ve Marvel‘ın uzun zamandır yaptığı en iyi işlerden biri olarak nitelendirilen Deadpool & Wolverine, zirvedeki yerini koruyor. Vizyondaki üçüncü haftasında toplam gişe hasılatı 1 milyar doları aşan film yeni bir rekora hazırlanıyor.

Beyaz perdede büyük ilgi toplayan Deadpool & Wolverine filmi, vizyondaki üçüncü haftasında da yükselişini sürdürdü. Pek çok izleyicinin ilgisini çeken film dünya çapında 1 milyar dolar hasılata ulaşarak yeni bir dönüm noktasına imza attı.

Dünya çapında 1 milyar hasılata ulaşan film, 2019’da çekilen ‘Joker’ filmiyle beraber dünya çapında R-Rated (17 yaş ve üzeri) kategorisindeki en çok gişe yapan film oldu.

DISNEY’DEN ÜST ÜSTE BAŞARI

Geçtiğimiz ay Ters Yüz 2 (Inside Out 2) filminin 1,02 milyar dolarlık hasılata ulaşmasıyla Disney, arka arkaya 1 milyar dolara ulaşan ilk stüdyo oldu. 2024 yılında milyarlık hasılata ulaşan 2. film de Deadpool & Wolverine’in oldu. Bununla beraber Disney, bu sene bu başarıya ulaşan tek stüdyo olarak yerini korudu.

JOKER’İ GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın başrolleri paylaştığı film, yeni bir rekora imza atabilir. 2019’da gösterime giren Joker, gelmiş geçmiş en yüksek hasılat yapan R-Rated film olmuştu. Deadpool & Wolverine’in önümüzdeki günlerde 1.4 milyar dolar hasılata ulaşacağı tahmin ediliyor. Bununla beraber film, Joker’i tahtından indirerek gelmiş geçmiş en yüksek hasılat yapan R-Rated film olabilir.

 

Marvel’ın Kang’i Jonathan Majors’dan ilk açıklama: Kırgınım

Kaynak: Dış Haberler